Stage bij az Vesalius

Word jij één van onze stagiairs?

In az Vesalius bieden wij basiszorg van topkwaliteit, dichtbij huis. Om dat verhaal elke dag waar te maken zijn wij op zoek naar verschillende profielen en talenten, elk even waardevol. Bij ons staat de patiënt centraal en krijg jij als stagiair de nodige begeleiding om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Maak hier jouw keuze

Zorg

Wil je een zorggebonden stage doen in ons ziekenhuis? Dan ondersteunen wij jou om de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in te zetten in de praktijk. Hier vind je alle mogelijkheden.

Niet-zorg

Je kan ook een stage doen bij één van onze ondersteunende diensten, zoals de apotheek, boekhouding, de ICT-dienst, de keuken, het magazijn, een medisch secretariaat, het onthaal of de technische dienst. Alle mogelijkheden vind je hier.

Geneeskunde

Tijdens je opleiding geneeskunde doorloop je als student enkele stages. En natuurlijk kan je ook als student geneeskunde aan de slag als stagiair in ons ziekenhuis. Specifieke informatie over dat traject vind je hier. 

Kijk- en meeloopstages

Wij kunnen geen individuele kijk- en meeloopstages aanbieden. Opleidingsinstellingen mogen altijd contact opnemen met de begeleidingsdienst voor intreders en studenten om alternatieven voor te stellen voor een beperkte groep leerlingen van de derde graad. Dit kan via mail naar studenten@azvesalius.be.

Vragen over een stageplaats?

Dienst Begeleiding Intreders en Studenten
Tel. 012 39 60 05 of
Tel. 012 39 61 71
E-mail: studenten@azvesalius.be
Wij bezorgen je graag meer informatie.