Didier Gelders

Sympathieke technicus

“Zes jaar geleden mocht ik hier een vervanging doen van drie maanden, en ik ben mogen blijven. Ik heb toen ook wel hard mijn best gedaan omdat ik hier echt vast in dienst wou. Mijn vrouw werkte al in az Vesalius, dus ik wist van haar dat het hier heel fijn werken is. Dat bleek te kloppen.”

 

“Met de collega’s van de technische dienst vormen we een goed team. De sfeer is super en dat heeft zeker te maken met de aanpak van ons diensthoofd. Elke twee weken worden de grote projecten met ons besproken, we beslissen dan in overleg wat we wanneer aanpakken. We krijgen veel vrijheid, het werk moet natuurlijk op tijd af zijn, maar we vullen onze werkweek zelf in.”

“Hier werken 800 mensen, en ik denk dat ik ze bijna allemaal bij naam ken.”

"Je wordt aangesproken op je sterktes en krijgt veel vrijheid"

“Hier werken 800 mensen, en ik denk dat ik ze bijna allemaal bij naam ken. Wij komen overal in het ziekenhuis, op de patiëntenkamers, in het OK, in de consultatieruimtes van de artsen en op het bureau van de directie. Wij kennen iedereen. Je moet dus wel een beetje sociaal zijn, en vriendelijk natuurlijk.”

 

“Als je handig bent, technisch inzicht hebt en flexibel bent pas je in ons team. Ik zou het iedereen aanraden, de vaste uren zijn een groot voordeel, dat gecombineerd met de afwisseling en de vrijheid maakt dit een hele leuke job. Je wordt hier aangesproken op je sterktes en je krijgt veel vertrouwen, dat is prettig. Ik ben 48 nu en hoop hier tot mijn pensioen te kunnen blijven, ze zijn hier nog niet van mij af hoor.”