Ann-Cathérine Verjans

Communicatiemedewerker met lef


“Dertien jaar geleden begon ik hier te werken, dus ik mag me op mijn 31ste toch al een ancien noemen. Ik deed twee weken stage aan het onthaal in het zesde middelbaar en kon vrijwel meteen daarna starten, daar was ik heel blij mee. Aan het onthaal passeert iedereen, dus je leert het ziekenhuis en zijn bezoekers goed kennen.”

 

“Na tien jaar aan het onthaal was het tijd voor iets nieuws, de vacature voor DPO (data protection officer) kwam als geroepen. Er waren meerdere kandidaten voor de job en ik was ontzettend fier toen ik te horen kreeg dat de functie voor mij was. Ik heb het hele GDPR-project mee op poten gezet en geïmplementeerd in ons ziekenhuis. Dat was de uitdaging die ik op dat moment nodig had.”

“Ik heb hier kansen gekregen én kansen gegrepen, en ben trots op het traject dat ik heb afgelegd.”

"Ik denk dat ik mijn plek gevonden heb"

“De job van DPO was moeilijk te combineren met het werken in shiften aan het onthaal. Ik kon als gedetacheerde deeltijds aan de slag bij HospiLim maar dat was inhoudelijk niet waar ik naar op zoek was. Toen ik hoorde dat de dienst communicatie versterking zocht heb ik opnieuw de sprong gewaagd. Ik heb hier kansen gekregen én kansen gegrepen, en ben trots op het traject dat ik heb afgelegd.”

 

“Ondertussen ben ik enkele maanden aan de slag als communicatiemedewerker en ik doe het zo graag dat het niet als werken aanvoelt. Niet omdat het niet druk is, integendeel, maar hier kan ik mijn ei kwijt. Het is een heel afwisselende job, ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is uitdagend. Ik denk dat ik mijn plek gevonden heb, hier wil ik me verder in verdiepen en ontplooien.”